شاید اسم برنامه اسکچاپ (Sketchup) به گوشتان خورده باشد. و کنجکاو شده باشید که بدانید این نرم افزار چیست و چه کاربردی دارد. ما در این مقاله می خواهیم به معرفی نرم افزار اسکچاپ بپردازیم. و برایتان هر آنچه که مهم است را آورده ایم. پس در این مقاله با ما همراه باشید.
اسکچاپ یکی از نرم افزار های بسیار سودمند در انجام طراحی های سه بعدی می باشد. نرم افزار اسکچاپ یکی از سودمندترین نرم افزارهایی است که یادگیری آن سبب افزایش بهره وری در شما می گردد. اسکچ آپ، نرم افزاری است سه بعدی و هوشمند، بسیار کاربردی، ضروری و البته سودمند در عصر امروزی. همه افرادی که به نوعی با ساختمان، سازهها، معماری، طراحی داخلی، Design و …. سر و کار دارند، می بایست با اسکچاپ آشنایی داشته باشند و نحوه کار کردن با آن را فراگیرند.
نرم افزار اسکچاپ به عنوان یکی از آسان ترین نرم افزار های شبیه سازی معماری، که مدل سازی سه بعدی در آن به سرعت برق و باد انجام می شود، جایگاه خود را تثبیت کرده است.
نرم افزار اسکچاپ اولین بار توسط کمپانی نرم افزاری اَت لَست (@Last) در سال 1999 تولید و ارائه شد. اسکچاپ با دکمه های کاربرپسند و روش مدلسازی آسان، مورد توجه بسیاری از طراحان قرار گرفت تا جایی که در سال 2000 میلادی جایزه منتخب انجمن را در اولین رونمایی رسمی خود دریافت کرد. اسکچاپ بطور جدی پیشرفت کرد و همین پیشرفت اش باعث شد که کمپانی گوگل، شرکت نرم افزاری اَت لست را در سال 2006 خریداری کرد. البته هدف گوگل به طور مستقیم نرم افزار اسکچاپ نبود بلکه خود شرکت @last را به دلیل توسعه پلاگین هایی برای Google Earth خریداری کرد. از آن به بعد نرم افزار اسکچاپ تا ورژن 8 با نام رسمی گوگل اسکچاپ (Google SketchUp) وارد بازار شد. در یکم ژوئن 2012 به صورت رسمی امتیاز اسکچ آپ به شرکت تریمبل (Trimble) واگذار شد. در 21 ماه مه 2013 نسخهٔ Sketch Up 2013 توسط شرکت تریمبل وارد بازار شد.
ما در وب سایت خود انواع آبجکت های سه بعدی را قرار دادیم. که از این آبجکت ها می توان در نرم افزار های سه بعدی اعم از 3D Max، Cineme 4D، Maya، Rhino، Unity ، Keyshot و…. استفاده کرد.
مزیت اصلی اسکچاپ سرعت بالای آن و سادگی و سبکی در مدل سازی و طراحی حجم ها و فرم هاست. خیلی سریع می توانید فرم ساختمانی که در ذهنتان است را در آن مدل کنید و به کارفرما نشان دهید (بر عکس بقیه نرم افزارهای طراحی که بسیار وقت گیر تر هستند)
یکی از مهم ترین مزیت ها و هم چنین دلیل های استفاده از نرم افزار اسکچاپ، این است که شما می توانید پس از ساخته شدن ماکت محل مورد نظرتان در SketchUp، هر گونه ایرادی که در آن وجود داشت را برطرف کنید یا ممکن است که سازه شما هیچ ایرادی نداشته باشد.
همه این توضیحات و مطالب گفته شده در این مقاله < معرفی نرم افزار اسکچاپ > باعث می شوند ما بیشتر و بهتر نرم افزار آرنولد (Arnold) را بشناسیم. امیدوارم برایتان مفید بوده باشد. در مقالات بعدی نیز با ما همراه باشید.
ما در وب سایت خود به معرفی انواع نرم افزار های سه بعدی اعم از معرفی نرم افزار تری دی مکس، معرفی نرم افزار رویت، معرفی نرم افزار ویری، معرفی نرم افزار Maxwell، معرفی نرم افزار Cinema 4D، معرفی نرم افزار کورونا ، معرفی نرم افزار راینو، معرفی نرم افزار زیبراش (ZBrush) و… پرداختیم. برای آشنایی با همه نرم افزار های سه بعدی به سایت ما مراجعه کنید.
این مطلب و آموزش توسط گروه cg3ds جمع آوری شده است.
داده رایا
36 مطلب منتشر شده
تیم داده رایا بهترین انتخاب برای کسب و کارهایی است که قصد حضور در فضای آنلاین در بالاترین سطح را دارند.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
ذخیره نام و ایمیل در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
Δ