یونیتی (Unity) یک موتور بازی چند سکویی است که توسط فناوری های (Unity Technologies) ساخته شدهاست و برای اولین بار در ژوئن 2005 در کنفرانس جهانی توسعه دهندگان اپل به عنوان موتور بازی سازی انحصاری Mac OS X معرفی و منتشر شد.
از سال ۲۰۱۸، موتور برای پشتیبانی بیش از ۲۵ سیستم عامل توسعه یافته بود. از این موتور میتوان برای ایجاد بازیهای سه بعدی، دو بعدی، واقعیت مجازی و واقعیت افزوده و همچنین شبیهسازی و سایر تجربیات استفاده کرد.
از Unity می توان برای ساخت بازی ویدئویی برای کامپیوترهای شخصی، کنسول های بازی، تلفن های همراه و وب سایت ها استفاده کرد. Unity را میتوان یکی از محبوب ترین و کامل ترین موتور بازی سازی جهان دانست، یکی از بهترین بازی های موبایلی که با این موتور ساخته شده است نسخه موبایلی Call of Duty است، که این امر نشان دهنده ی قدرت بسیار زیاد این موتور بازی سازی است.
در سال های اخیر Unity Hub برای مدیریت بهتر یونیتی طراحی و ساخته شد و نسخه های جدید یونیتی بر اساس سال، نام گذاری میشوند مانند Unity 2020. به دلیل تحریم، دانلود و سرویسدهی یونیتی برای ایران ممکن نیست و برای این کار از VPN استفاده میشود که اغلب دردسر های زیادی دارد.
بازی های بسیار معروفی توسط برنامه Unity Pro ساخته و توسعه داده شده اند که از آن ها می توان به بازی هایی نظیر Deus Ex: The Fall، Assassin’s Creed: Identity، Escape plan، Hearthstone: Heroes of Warcraft و … اشاره کرد.
یونیتی در چهار نسخه personal و plus و pro و enrterprise که از بین این چهار نسخه تنها نسخۀ personal رایگان است.
با این برنامه می توان بازی های مخصوص سیستم عامل ویندوز (تمامی ورژن ها)، سیستم عامل Android ، سیستم عامل ios، ایکس باکس، پلی استیشن و حتی Web بسازید. کار با این برنامه بسیار آسان می باشد و نیاز به یادگیری اساسی کد نویسی ندارد، بیشتر رابط کاربری برنامه به شکلی بهینه سازی شده است.
البته نکته قابل توجهی لازم به ذکر می باشد که با این برنامه علاوه بر بازی سازی و انیمیشن سازی ، می توان به توسعه انواع وب سایت ها و برنامه ها پرداخت.
راهنما های جامع و کاملی در وب سایت های ایرانی برای نرم افزار یونیتی نوشته شده است. با مراجعه به آن وب سایت ها و استفاده از مطالب و آموزش های گفته شده ی موجود در آنها، می توان به آسانی با این نرم افزار آشنا شد و کار با آن را یاد گرفت. شرکت هایی نظیر Samsung، facebook، Microsoft و … از همکاران این برنامه کاربردی می باشند.
سیستم Debug (اشکال زدایی) پیشرفته این برنامه بسیار به بازی سازان کمک می کند، و کد های آن ها را به خوبی اصلاح می نماید. پشتیبانی کامل از زبان #C و پشیتبانی از قابلیت شئ گرایی unity را به یکی از بهترین موتور های بازی سازی تبدیل می کند.
همه این توضیحات و مطالب گفته شده در این مقاله باعث می شوند ما بیشتر و بهتر نرم افزار Unity را بشناسیم و با آن آشنا شویم. امیدوارم برایتان مفید بوده باشد. شما می توانید با مراجعه به آرشیو مقالات سایت cg3ds مطالب بیشتری را درباره نرم افزار های طراحی سه بعدی و دو بعدی کسب کنید.
این مطلب و آموزش توسط گروه cg3ds جمع آوری شده است.
داده رایا
36 مطلب منتشر شده
تیم داده رایا بهترین انتخاب برای کسب و کارهایی است که قصد حضور در فضای آنلاین در بالاترین سطح را دارند.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
ذخیره نام و ایمیل در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
Δ